Μπορείτε να επιλέξετε το μηχανάκι που ταιριάζει στις ανάγκες σας, από τη μεγάλη ποικιλία που είναι στη διάθεσή σας, από ποδήλατα για ευχάριστες βόλτες, scooters, buggies, κ.α . 

 
 
Κινητήρας 50 CC / engine blue check mark in box pc 400 clr 

       Ένα scooter που προσφέρει μοντέρνα εμφάνιση και ασφάλεια. Το Miu 50 είναι μία ιδανική επιλογή για το νησί. Είναι αυτόματο, με τετράχρονο κινητήρα και οικονομικό σε κατανάλωση καυσίμου. Ενδύκνειται για κοντινές αποστάσεις. Θα το λατρέψετε!

 

 Κινητήρας 125 cc / engine blue check mark in box pc 400 clr    

      Η επιλογή ενός scooter 125 κυβικών, δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ! Χαρακτιρίζεται απο την κομψή του εμφάνιση και για την γρήγορη επιτάχυνση του, σε συνδιασμό με την παροχή της μέγιστης δυνατής ασφάλειας. Εύκολο στον χειρισμό του, με τετράχρονο κινητήρα, εγκυάται την καλύτερη απόδοση καθώς και οικονομία.      

 

Κινητήρας 150 cc / engine blue check mark in box pc 400 clr   

 Το πιο άνετο scooter βρίσκεται εδώ. Το Jazz Style είναι αυτό που ζητάς! Ότι πρέπει για τις μακρυνές αποστάσεις που συναντάς στην Άνδρο.  Με τετράχρονο κινητήρα, για καλύτερη απόδοση και οικονομία.

 

blue check mark in box pc 400 clr

 Κινητήρας 180 cc (ATV)

      Η εξερεύνηση του νησιού γίνεται πιο συναρπαστική με μία γουρούνα (ATV) έχοντας ένα ιδιαίτερο rougn-look design. Είναι αυτόματη, με τετράχρονο κινητήρα και οικονομική σε κατανάλωση καυσίμων. Αποτελεί μια οικονομική λύση για βόλτες στο νησί.

 

blue check mark in box pc 400 clrΚινητήρας 200 cc (ATV)

Μια από τις καλύτερες και άνετες επιλογές για ξένοιαστες διακοπές. Κατά συνέπεια, ο κατασκευαστής έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην άνεση οδηγού και συνεπιβάτη. Απόλυτα οικονομική με τετράχρονο κινητήρα. Δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

 

 blue check mark in box pc 400 clrΚινητήρας 350 cc (ATV)

      Αυτή τη γουρούνα σπάνια την συναντά κανείς! Πρόκειται για μία αυτόματη γουρούνα AEON τετράχρονη, 350 κυβικών,με αποθηκευτικούς χώρους (σχάρα και μπαγκαζιέρα) που εξασφαλίζει την άνεσή με μια ιδιαίτερα επιβλητική εικόνα. Μπορείτε να εξερευνήσετε κάθε σπιθαμή του νησιού με ασφάλεια καθώς ανταποκρίνεται άριστα σε απαιτητικούς δρόμους και δύσβατες διαδρομές. Αυτή η γουρούνα δεν σταματά πουθενά!

 

blue check mark in box pc 400 clr

 Κινητήρας 250 cc (Buggy)

     Τα περιζήτητα και γνωστά σε όλους Buggies, είναι ένα off road όχημα που έχει κατακτήσει πολλούς θαυμαστές. Ασφαλές, ευέλικτο, άνετο! Σίγουρα θα κάνει τις διακοπές σας ακόμα πιο διασκεδαστικές. 

 

blue check mark in box pc 400 clr

 Ποδήλατα

      Και για τους πιο αθλητικούς τύπους υπάρχουν τα ποδήλατα! Όμορφα, διαχρονικά και οικονομικά. Χαρείτε τις όμορφες διαδρομές τις Άνδρου, που είναι πραγματικά πολλές! 

  

..      

MAMAIS logos new-02

   Like USG

contg